لیست اختراعات مايده محمديصفت
با توجه به طعم نامناسب آهن در شربت و قطره فروس سولفات موجود در بازار و نارضايتي والدين و عدم همكاري كودكان در استفاده از آن، هدف تهيه فرمولاسيون خوراكي جديد از آهن با طعم مناسب تر و قابل قبول مي¬باشد. بدين منظور از سكنجبين به عنوان پايه جهت جايگزين شدن به جاي simple syrup و الگزير استفاده گرديد. به منظور تهيه فرمولاسيون فروس سولفات، عسل استاندارد (3حجم) در آب مقطر (2 حجم) حين حرارت دادن غير مستقيم حل شد و در دماي كمتر از 100 درجه سانتي گراد تا به قوام رسيدن آن حرارت داده شد. سپس فروس سولفات هفت آبه با غلظت 40mg/ml (در فرمولاسيون نهايي)، آسكوربيك اسيد با غلظت 8mg/ml (در فرمولاسيون نهايي) به عنوان آنتي اكسيدان و در سركه سنتي (1 حجم) به محلول آب و عسل اضافه گرديد و تا به قوام رسيدن آن حرارت داده شد. در نهايت فرمولاسيون نهايي فروس سولفات با طعم شيرين، بوي ميوه اي، ظاهر نيمه شفاف و رنگ زرد كم رنگ، اندازه ذره اي 461 ميكرومتر (number-based) 496 ميكرومتر (volume-based) ، خواص رئولوژيك نيوتني، وزن مخصوص 34/1 گرم بر ميلي¬ليتر، pH برابر 80/2، هدايت پذيري 340 ميلي¬ولت و ضريب شكست 44/1 توانسته است طعم پوشاني مناسبي از فروس سولفات ايجاد كند. از جمله مزاياي اين فرمولاسيون نسبت به فرآورده هاي موجود در بازار طعم مناسب تر شربت نسبت به نمونه هاي داخلي، طعم متناسب ، قيمت مناسب تر و مقدار ماده موثره بيشتر در مقابل نمونه هاي خارجي موجود در بازار مي باشد. از اين فراورده مي توان در درمان و پيشگيري از كم خوني ناشي از فقر آهن استفاده كرد. هم چنين روي اين فراورده تست هاي پايداري و ميكروبي طبق استانداردها انجام شده است و فراورده بدون نياز به هيچ گونه نگهدارنده¬اي كاملا پايدار است.
موارد یافت شده: 1